La proposta

Un bloc col.laboratiu per a llegir i escriure

Lectura i escriptura segueixen sent components educatius importantíssims. Si volem  preparar els estudiants per a la vida en la societat del segle 21, és essencial ajudar-los a desenvolupar i utilitzar una àmplia gamma d'habilitats de comunicació.

Les escoles han començat a reconèixer la importància de l'ús dels recursos multimèdia en l'educació.

Afortunadament, amb el seu micròfon incorporat, càmera, i una sèrie d'aplicacions multimèdia, la tauleta és una eina extraordinària per a la creació i integració de multimèdia en l'educació.

Els estudiants s'estan convertint en productors de coneixement: narradors digitals que utilitzen la tecnologia per expressar-se. És una funció que s'ha de convertir  en una part integral de les seves vides fora i dins  de l'escola... els mòbils i tauletes serveixen per molt més que jugar, o comunicar-nos.

La tecnologia ens converteix en productors d'arguments en una forma o altra.

Compartim en aquest blog les nostres narracions digitals: descripcions, narracions, poemes, receptes de cunina, contes, històries, tot el que vulguis compartir, acompanyat de fotos, dibuixos, murals, cartells, collages, mapes mentals, àudios,  videos...

Adaptats a totes les edats i interessos, no importa que les teves produccions siguin d'una linea, l'important és voler comunicar, passar una estona agradable amb els nostres fills i alumnes, aprendre a escriure, i llegir les produccions dels altres.

Com fer-ho?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada